Ben Mezunum Bana Sor

Üniversitemizin tüm birimlerinde mevcut mezun-öğrenci ilişkilerine artı değer katmak ve bu ilişkiyi sistematik hale getirmek amacı ile ‘’Ben Mezunum Bana Sor” projesi kapsamında ve bu projenin Üniversitemiz genelinde sistematik bir şekilde yürütülebilmesi ve işleyiş esaslarına yol göstermesi açısından bu projenin mezunlar ile öğrencilerimiz arasındaki dayanışmayı güçlendirmek ve iletişimimizin devamlılığını sağlamak yönünde fayda sağlayacağını düşünmekteyiz. ‘’Ben Mezunum Bana Sor’’ projesinde öğrenci ve mezunlarının sistematik şekilde bir araya getirilmesi, öğrenci mezun ilişkisinin her iki gruba da fayda sağlayacak şekilde kurulabilmesi, öğrencilerimizin kariyer basamaklarında kendi birim mezunlarından bir nevi mentörlük almalarını sağlayabilmek amaçlanmaktadır. Üniversitemiz Kalite Güvence Sisteminin geliştirilmesi ve Üniversitemizde yapılan/yapılacak etkinliklere yönelik beklenti ve memnuniyet düzeyini belirlemek amacı ile hazırlanan “Etkinlik Beklenti ve Memnuniyet Anketi”nin de öğrencilerimiz tarafından doldurulmasını önemli rica ederiz.
Etkinlik Beklenti ve Memnuniyet Anketi

Eklenme tarihi :5.10.2022 11:05:29